Welkom bij e-telligence business solutions

e-telligence is uw partner bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van automatisering in de breedste zin van het woord. Wij helpen u bij het ontwerpen en ontwikkelen van zelf te onderhouden websites, webshops en intranettoepassingen. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het opzetten van een bedrijfsnetwerk, ook als u reeds een netwerk heeft maar nog geen optimaal gebruik maakt van de voordelen ervan. Of speelt u met de gedachte om een ander computersysteem aan te schaffen, maar vraagt u zich af hoe de bestaande informatie kan worden behouden en geconverteerd? Voor deze vragen en andere computerproblemen kunt u contact met ons opnemen.

Sjoerd Reimes

 

Webwinkels

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw producten online te verkopen? Wij ontwikkelen voor u een eigen webshop met winkelmandje en online betalingsmogelijkheden. U kunt zelf uw artikelen toevoegen, prijzen aanpassen, producten in de aanbieding zetten en de voorraad beheren.

Intranet

Wilt u de kennis van uw werknemers en informatie over klanten en processen centraal beheren en beschikbaar stellen? Wij richten uw intranet in: een website die alleen binnen uw bedrijf toegangelijk is, waarin u bijvoorbeeld storingen vastlegd, interne procedures en werkinstructies bewaard of een database met veel gebruikte informatie beheerd.

Nieuwe release

illustratieHof van Eckberge, Binnen- en buiten speel- en belevingsaccommodatie voor alle generaties

  • 2400 m² binnenaccommodatie met zone voor 0 tot 4, sfeervol zitgedeelte, zone voor 5 jaar en ouder, bowlingbanen (met disco), lasergame en klimstructuren
  • Buitenspeeltuin van maar liefst 5.000 m² met houten toestellen
  • Prikkel al je zintuigen in onze belevingstuin van bijna 600 m²
  • Via de boomgaard kom je in een gebied van ruim 10.000 m² met verschillende diersoorten

Websites

illustratieU wilt uw website zelf onderhouden en onafhankelijk zijn van de ontwikkelaar ervan?
Dat is ook ons idee! Kunt u overweg met internet explorer, dan kunt u uw website aanpassen! Hiermee zetten wij ons zelf na oplevering 'buitenspel', maar u bent niet meer afhankelijk en hebt op elk gewenst moment actuele informatie op uw site.

Heeft u zelf geen tijd of mogelijkheid, dan willen wij dit uiteraard ook graag voor u doen.

Netwerken

illustratieIs uw bedrijf gegroeid en heeft u meerdere computers, printers of andere randapparatuur die u in een netwerk wilt plaatsen? Bent u op zoek naar centrale backup-mogelijkheden voor uw stand-alone PC's? Of wilt u vanaf thuis uw bestanden kunnen benaderen via een beveiligde verbinding?

Laat ons de mogelijkheden onderzoeken om uw systeem- en netwerkconfiguratie te upgraden.

e-telligence business solutions

Houtdreef 9
7051 SB Varsseveld
Mobiel06 - 538 969 83
Mobielinfoantispame-telligence.nl

Portfolio

Prev   Next   Pause   Play
© 2008 e-telligence.nl - websites | webshops | intranet | netwerken